Atenție: Anul acesta, începând cu luna mai, vă invităm să fiți alături de noi pentru o nouă inițiativă „Europa, casa noastră”.Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut și au participat la ediția precedentă!

Bine aţi venit în Europa, casa noastră!

Dragi profesori şi elevi,
Ne bucurăm să vă anunţăm că iniţiem un nou program dedicat vouă care îşi propune să vă încurajeze să descoperiţi Uniunea Europeană în diferite moduri. Vă propunem să aduceţi o dimensiune europeană şcolii voastre implicând-o în programul nostru. Tot ce trebuie să faceţi e să completaţi formularul de înscriere de pe site şi să organizaţi evenimente, întâlniri sau dezbateri în şcoala voastră. Aşteptăm cu drag rapoartele şi fotografiile voastre de la evenimentele, dezbaterile sau întâlnirile pe care le veţi organiza şi vă vom ajuta cu mare plăcere să daţi viaţa ideilor voastre cele mai creative.
Pe unii dintre voi îi vom vizita şi nu vom veni singuri, de fiecare dată vom aduce cu noi personalităţi publice care să vă încânte şi să vă împărtăşească din experienţa lor. Mai mult, vă încurajăm şi pe voi să aduceţi oameni deosebiţi în şcolile voastre şi să ne arătaţi şi nouă ce lucruri minunate puteţi înfăptui.
Suntem siguri că împreună vom reuşi să facem din "Europa, casa noastră" un program extraordinar şi vă aşteptăm cu drag contribuţiile, precum şi sugestiile. Vă asigurăm că vom ţine cont de ele pentru că programul "Europa, casa noastră" este făcut, în primul rând, pentru voi.

Cu drag,
Echipa "Europa, casa noastră"