Atenție: Anul acesta, începând cu luna mai, vă invităm să fiți alături de noi pentru o nouă inițiativă „Europa, casa noastră”.Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut și au participat la ediția precedentă!

Important: 30 octombrie 2015, noul termen-limită pentru înscrierea în concursul „Lider European”

Termenul pentru înscrierea în concursul „Lider European” a fost prelungit până în data de 30 octombrie 2015, ca urmare a solicitărilor primite din partea liceelor. În cadrul acestei competiții, elevii sunt invitați să formeze echipe de câte patru membri și să propună proiecte prin care să rezolve o problemă din comunitatea locală. Proiectele implementate trebuie să fie legate de mediu, cultură sau social, iar rapoartele pot fi încărcate pe website doar de către profesorii coordonatori.

Liceenii care vor realiza cele mai bune proiecte vor primi premii în bani: 700 de euro pentru locul I, 500 de euro - locul II, 300 de euro - locul III, respectiv câte 100 de euro pentru cele 5 mențiuni. Profesorii coordonatori ai celor 8 proiecte finaliste vor merge la Bruxelles la Comisia Europeană, precum și ocupanții primelor trei locuri.

Toate cadrele didactice care vor încărca rapoarte pe website vor primi diplome de participare.

Regulamentul concursului este disponibil la adresa: http://www.europacasanoastra.ro/categorii/activitati-clasele-ix-xii