Atenție: Anul acesta, începând cu luna mai, vă invităm să fiți alături de noi pentru o nouă inițiativă „Europa, casa noastră”.Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut și au participat la ediția precedentă!

Lider European ii provoaca pe liceenii de la Colegiul Tehnic Decebal din Drobeta la mai multa initiativa

Campania „Europa, casa noastră” nu a ocolit municipiul Drobeta-Turnu Severin, echipa de comunicatori prezentând concursul Lider European liceenilor de la Colegiul Tehnic Decebal. Chiar dacă întâlnirea a avut loc în săptămâna Școlii Altfel, elevii au venit curioși la prezentare, unde au aflat cât de important este să ai inițiativă încă de pe băncile școlii. Liceenii s-au arătat interesați de concursul care îi provoacă să dezvolte singuri, fără a fi împinși de la spate, proiecte prin care să aducă beneficii orașului în care trăiesc.

În plus, au aflat lucruri interesante despre ceea ce înseamnă de fapt leadership-ul, despre diferențele dintre un șef și lider, dar și despre ceea ce trebuie să facă pentru a avea o prezentare excelentă în fața unui public dificil.

Deoarece proiectele liceenilor trebuie să se bazeze pe voluntariat, acțiunea a avut un invitat special - Dana Borontiș, voluntar în cadrul Asociației „NIKE” de Dezvoltare și Ajutorare. Ea le-a vorbit elevilor despre beneficiile de a te dedica unei cauze, dar și despre solidaritatea între generații.