Atenție: Anul acesta, începând cu luna mai, vă invităm să fiți alături de noi pentru o nouă inițiativă „Europa, casa noastră”.Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut și au participat la ediția precedentă!

Provocări pentru liceenii din Buftea în cadrul campaniei „Europa, casa noastră”

Comunicatorii campaniei „Europa, casa noastră” au prezentat liceenilor de la Grupul Școlar Economic, Administrativ și de Servicii "Barbu A. Stirbey" proiectul „Lider european”. În cadrul prezentării, elevii au arătat un real interes pentru acest proiect prin care sunt provocați să identifice probleme ale comunității și să implementeze proiecte pentru rezolvarea acestora. Liceenii consideră că cele mai mari probleme ale comunității lor sunt curățenia, cerșetoria sau prezența câinilor vagabonzi. De asemenea, elevii și-au manifestat interesul pentru noțiunile de leadership și pentru tehnicile de prezentare în public. 

Liceenilor li s-a vorbit și despre importanța voluntariatului în comunitatea lor. Invitatul special al acțiunii, Oana Vieru, reprezentanta fundației Noi-Orizonturi, le-a povestit despre proiectul IMPACT al fundației și i-a provocat pe elevi în jocuri de echipă.