Formular de înscriere

Formular de înscriere


Concursul se adresează exclusiv elevilor de liceu din clasele a IX-a, a X-a și a XI-a.
Acest formular trebuie completat de către profesorul care va conduce echipa, începând cu depunerea acestei cereri și până la finala de la București, în cazul în care echipa va fi selectată.

​După ce încărcați proiectul pe site, veți primi un e-mail de confirmare. Dacă nu primiți acest e-mail, vă rugăm să ne scrieți la adresa
lidereuropean@europacasanoastra.ro

INFORMAȚII DESPRE ȘCOALĂ

INFORMAȚII DESPRE PROFESOR

INFORMAȚII DESPRE ECHIPĂ

Vă rugăm să completați numele, prenumele și data nașterii ale fiecărui membru al echipei

Prin bifarea acestei căsuțe și trimiterea formularului de înscriere, confirmați următoarele:

  • Ați citit, ați înțeles și sunteți de acord cu regulile și condițiile competiției din secțiunea dedicată (link către Regulamentul concursului)
  • Părinții sau tutorii legali ai copiilor care iau parte la competiție au primit o copie a Regulamentului concursului și sunt de acord cu participarea acestora.
  • Dacă echipa se va califica în etapa finală a competiției, părinții sau tutorii legali ai copiilor sunt de acord să completeze și să semneze documentele de acord necesare pentru participarea copilului la emisiunea televizată și / sau promovarea lui pe site-ul campaniei și pe alte canale mass-media. În absența acordului ambilor părinți sau a tutorilor legali, copilul / copiii nu vor putea participa în etapa finală.